За нас

Създаваме това кътче в интернет пространството, за да следваме пътят, който сме избрали за себе си. Не можем и не се опитваме да предизвикаме оздравяването на хората около нас. Може да оздравим само себе си. И да предоставим това, което сме постигнали на другите. Вие имате свободата да изберете. Нашата цел е да ви дадем още една допълнителна възможност да направите избора си – от него зависи как ще живеете и какво ще оставите след себе си на тази Земя и в сърцата на хората, с които споделяте пътя си. Ние правим всичко по силите си, за да ви предоставим най-доброто, което сме научили в своя път. И това ни носи радост. Вие също имате възможност да направите най-доброто за себе си. Какво ви пречи?!

България е вълшебно и необикновено място и всеки от нас се е родил тук не случайно. И природата около нас се е погрижила да ни предостави цялата си мощ и обич, чрез огромното си билково разнообразие, с чистите планински простори, извори и гори, за да бъдем здрави и силни. Ние познаваме чудесно това разнообразие и неговата сила, и тук я предоставяме на вас. Билковите продукти, предлагани в нашия магазин, са изключително от роден произход. Тъй като дългогодишната ни практика е съсредоточена върху борбата с всевъзможни ракови заболявания, за да повишим ефективността на предлаганите от нас хранителни добавки, използваме също и някои растителни съставки, неприсъщи за българската природа, но доказали мощното си антираково действие.

За да разберем уроците, които ни показва всяко страдание, което преживяваме, създадохме Студио Примула. Работим в него за възстановяване на хора, преживели тежки заболявания – различни видове рак, неврози и много други, като постоянно разширяваме обхвата на методиките за постигане на устойчиво благосъстояние, добруване и душевно, умствено и физическо здраве на хората, които го посещават. Имаме специална програма, включваща движения, водени медитации, дихателни упражнения, изследвания на историята на живота ни, навиците, които са ни довели до страданията, осъзнаване на смъртта като съветник, и още много други практични приложения на древните знания, водещи към промяна на живота ни в покока на здравето, щастието, радостта, осъзнатостта и благоденствието.

Под ръководството на доц. Коев извършваме изследвания по прилагането на различни електровълнови терапии като Мултивълновия Осцилатор на Жорж Лаковски. Повече за историята на този осцилатор можете да прочетете на специалната ни страница, посветена на изследванията на този велик пионер от миналия век.

Също така организираме практикуми по фитология – екскурзии до различни богати на билки места, където на място се запознаваме със самите растения и техните свойства. Информация за предстоящите практикуми, ще изнасяме в блога към този сайт, така, че – следете го.

Съоснователи на Студио Примула са:

доц. Койчо Коев – доктор по биология, експерт по биоразнообразие, раздел медицински и билкови растения към МОСВ, преподавател по ботаника и фитотерапия в Биологически факултет на ПУ “Паисий Хилендарски“, фитотерапевт и диетолог. Доц. Коев е автор и съавтор на повече от 50 научни статии и публикации в редица чужди и български научни издания. Има силен интерес към националните и източни традиции в лечението на онкологични заболявания и функционални отклонения в човешкия организъм. В кабинета дава консултации за използване на фитотерапията за възстановяване, а в Студио Примула преподава Пранаяма Йога.

мобилен телефон: +359 888 352 490

инж. Павел Павлов – сертифициран инструктор по Бидейки Енергия (Being Energy®) – методология на Научния институт за изследване на енергийния живот (Energy Life Science Institute – ELSI) в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ, изградена на основата на шаманизма на древно Мексико, предадено от д-р Карлос Кастанеда. Павел започва да изучава тази практика през 2005 г. и през последните пет години води ежеседмични занимания по Бидейки Енергия в Пловдив и онлайн класове Път със сърце (Path With Heart) в ELSI. През 2017, заедно с Аерин Алексансър – директор и съосновател на ELSI и руски колеги, води международен семинар по Бидейки Енергия на ELSI в Москва. От началото на 2019 г. в Пловдив Павел започва работа със заболели от множествена склероза, мозъчни удари и др. В Студио Примула успешно прилага методологията на Бидейки Енергия. От петата година на създаването на ежегодния фестивал Здравей Здраве в Пловдив участва в организацията и провеждането му. Изнася лекции и провежда практически занимания на различни фестивали и събития, организира семинари по Бидейки Енергия.

мобилен телефон: +359 878 852 600

По някога изглеждаме и така 🙂

Адресът на кабинета и студиото е гр. Пловдив, ул. Одеса 2

За запазване на час за консултация при доц. Коев, и/или часове за практики, моля позвънете на мобилните телефони, дадени по-горе.